Vill du bli en Liten Gumma?

Och på Geek Girl Meetup passade vi på att släppa den stora nyheten: Lilla Gumman tänker växa. Vi vill bli fler skribenter, göra fler tester, skapa ett diskussionsforum/community, göra mer offline-aktiviteter och ta över världen. Eller i alla fall bli Sveriges roligaste teknikforum för teknik- och prylälskare.

efterlysning från GGM

Här på Geek Girl bad vi dom som var intresserade att komma och prata med oss och det kom nästan 20 tjejer! Men om du som läser det här är intresserad och inte är på GGM, då kan du maila oss.

Vill du bli en Liten Gumma?

Du måste absolut inte vara teknikexpert, men tycka att det är kul med ny teknik/IT/motor/prylar och gilla att skriva.

Vi behöver också vara ett gäng utvecklare av sajten: har du lust att skapa Sveriges sexigaste teknikforum i WP?

Om du vill testa/recensera måste du däremot vara oberoende och inte jobba för eller med ett företag som Lilla Gumman skulle kunna tänkas skriva om.

Sen ses vi snart och bestämmer hur vi ska lägga upp det eller skapar en mailinglista om det är många utanför Stockholm som vill vara med. Då får vi bestämma: hur ofta vi ska skriva och om vad? Vem vill göra vad? Vad vill alla göra?

Maila ditt intresse till info@lillagumman.se

Och det här med att skapa ett eget parfymmärke kanske inte är en så dum idé ändå?Om

Karin är journalist, programledare, föreläsare och standup-komiker. Utsedd till Sveriges mest kreativa på webben av tidningen Internetworld i mars 2012. Hennes hemsida hittar du här www.karinadelskold.se


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27