Välkommen till Geek Girl Meetup Öresund!

Nu är det dags för en ny knytkonferens med Geek Girl Meetup Öresund! Förra årets GGMÖ blev en stor succé med 100 intresserade deltagande kvinnor. Då var temat Love Your Skill eller som det skrevs L0v3 y0uR sk1LL. I år är temat 2gether we reach the future. Crewet hälsar Lilla Gummans läsare hjärtligt välkomna på en inspirerande heldagskonferens den 17 november i Malmö. 

Som ni kanske minns var jag på Geek Girl Meetup i Stockholm i våras, då var temat Beatiful Data. Nu är det dags igen för en massiv inspirationsdos i Malmö. Det finns som vanligt 100 platser så passa på att anmäla dig om du känner att ja, detta låter kul och som något för mig. Du kanske också vill prata om det du brinner för, visa något som du gillar eller har byggt själv. Vill du hjälpa till med praktiska saker på plats, är det välkommet då alla hjälps åt ideellt för att arrangera GGMÖ. Skriv i så fall det i din anmälan, se länk nedan. Om du twittrar så leta upp tweetsen med #ggmo för att följa konferensen.

Hälsning från arrangörerna för Geek Girl Meetup Öresund, ja, det vill säga tjejerna på bilden:

Bring the girls into the future and technology, 2gether we’ll make som change and reach the future!

Den 17 november kommer 100 geekgirls i Öresundsregionen att träffas för vår Geek Girl Öresund Meetup 2012 i Malmö.

Temat för årets Meetup är: 2gether we reach the future!
Under dagen hålls sessioner, workshops och det ger ett unikt tillfälle att få nätverka från morgon till kväll. Anmäl dig här kostnaden är 100 kr.

Avslutar dagen gör vi med mingel och middag och gemensam geekfest på kvällen då alla är inbjudna – även geekkillar. :-)

Såklart tänker vi på alla Geekettes och i år kan man vinna tågbiljetter till årets Meetup. För er Geek Girls som inte bor i Malmö kan man tävla om 5 biljetter (tur&retur resa) med Öresundståg! Läs mer om tävlingen här!

Från Lilla Gumman kommer jag att vara med även i år. Ses vi där? Om

Maria är beteendevetare, moderator, föreläsare och projektledare som driver företag och utvecklar kreativa koncept för mötesplatser. Läs mer på www.miku.se.


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27