Test av Babyliss Curl Secret

Babyliss curlsecret Åsa Wallenrud

Jag ska berätta om en hemlighet, en magisk locktång. Den är något av det bästa jag testat. 

Högst upp på min önskelista för julen ligger numer en Babyliss Curl Secret. Nej, detta är inte ett betalt blogginlägg, jag är inte sponsrad eller mutad på något sätt. Jag har bara blivit kär i en pryl som gör mig till en stjärna.

Jag har en låda full med hårprylar som plattänger, locktänger, fönar, volymtänger och gud vet allt. Jag älskar dem, använder de flesta och har gått kurser i hur jag ska locka med plattången. Snyggt blir det men det tar lite tid och blir inte alltid ett strålande resultat. Att locka håret med en locktång är något jag däremot gav upp ganska tidigt för man bränner sönder fingrar och hår.

Så mailade jag lite med en PR-byrå angående andra saker så skickade de över en lista på nyheter hos dem och det första och enda jag såg var denna! Det kan inte funka tänkte jag, verkar farlig. Tänk om håret fastnar? Men jag tänkte att jag måste prova och det gjorde jag.

Så gör man

Man tar en slinga med hår, ganska tunn, och placerar den i tången. Sedan klämmer man åt och då rullas hårslingan in och ligger kvar där tills tången slutar pipa. Man ställer i förväg in vilken värme man vill, två val, och hur länge man vill ha håret i maskinen, tre val. Det kan inte bli lättare än så.

Okej, jag erkänner, jag var rädd för att maskinen skulle suga in en hårslinga som sedan fastnade där. Jag minns tillbaka till 80-talets värmeborstar och annat som satt fast i håret på diverse kvinnor. Men denna tång har inget som håret kan fastna i, den är liksom slät på insidan. Tar du en för tjock hårslinga eller så så säger maskinen till och vägrar ta in håret. Den är alltså safe..

Locka hela håret, låt alla lockar svalna och dra sedan fingrarna igenom håret så lockarna separeras. Nu kan du spraya lite med hårspray om du vill och lockarna håller hela dagen.

Babyliss Curlsecret, Åsa Wallenrud

Babyliss Curlsecret, Åsa Wallenrud

Babyliss Curlsecret, Åsa Wallenrud

Babyliss Curlsecret, Åsa Wallenrud

Babyliss Curlsecret, Åsa Wallenrud

Babyliss Curlsecret, Åsa Wallenrud

 

 

Resultat

Jag har nu testat flera gånger med samma resultat. DET GÅR FORT OCH DET BLIR SNYGGT! Jag gör detta på en kvart, tjugo minuter på morgonen innan jobbet och glider in med Hollywoodlockar.

Köpa

Lyko.seshopping4net.seeleven.se, Elon, Järnia, Elkedjan Ellos, Tretti.se och ElgigantenOm

Jobbar heltid på kontor, skriver på prisjakt.se och är prylexpert på TV4 Nyhetsmorgon. Har även racinglicens och drömmer om att få börja tävla på bana. @AsaWallenrud eller www.wallenrud.se


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27