Solskydd för datorn

Lilla Gumman fick ett mail:

Hej!
Dagens i-landsproblem kommer här!
Jag har möjligheten att jobba hemifrån några dagar i veckan och nu när det är så fantastiskt väder vore det ju toppen att kunna njuta lite av solen på balkongen samtidigt som man jobbar! MEN – man ser ju inget på skärmen! Jag har förstås ändrat ljusstyrka och kontrast, ställt in laptopen i en djup kartong men man ser ändå väldigt dåligt. Finns det några andra tips? Det finns ju t ex något antireflexskydd att köpa för skärmen men jag vet inte om det skulle avhjälpa detta problem? Allt ljus runtomkring verkar ju sluka ljuset från själva skärmen. Att byta dator är inget alternativ då detta är en företagsdator.

Tack på förhand!

Det här är faktiskt någonting vi tagit upp flera gånger här på Lilla Gumman. Utan att hitta nån bra lösning. Det här är några av tipsen vi fått på våra tidigare inlägg. Finns det någon som har uppdaterade tips?

iCap kan man köpa laptoptält som skyddar mot solblänk. Går även att beställa till Sverige.

Antiglarefilm finns till både PC och Mac och kan köpas lite varstans. Min erfarenhet är att det inte hjälper så bra mot solen men vissa menar att det är allt som behövs.

..eller så kan man sticka ett solskydd själv.Om

Karin är journalist, programledare, föreläsare och standup-komiker. Utsedd till Sveriges mest kreativa på webben av tidningen Internetworld i mars 2012. Hennes hemsida hittar du här www.karinadelskold.se


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27