Samla vardagens tacksamhet i en app

Dagens tips för inspirerande inslag i vardagen kommer i form av en app som Lilla Gummans gästbloggare Jenny Hedström har provat.

Jenny Hedström är friskvårdsterapeuten som då och då frilansar som produktionsledare i reklambranschen. Jenny tipsar om appen Gratitude som finns för iPhone.

Ibland är det alltför lätt att gnälla över allt som inte fungerar i livet. Att åka ner i det där ändlösa hålet. Det är tråkigt på jobbet, ungarna skriker, ryggen värker och pengarna tar slut för snabbt. Så då och då behöver i alla fall jag en påminnelse att det finns mycket att vara tacksam över i livet. Och det behöver inte vara speciellt stora saker. Även om du har haft en skitdag så finns det något ljus.

Jag tar hjälp av appen Gratitude Journal. Varje dag kl 16:49 påminner den mig att fundera över vad jag har att vara tacksam över idag.

Ibland vet jag direkt och kan lista flera saker, och ibland får jag verkligen kämpa för att se det. Ett enkelt och mysigt sett att inse hur bra man faktiskt har det. Ladda ned appen på AppStore om du också vill prova.

Idag är jag tacksam över att jag har fått gästblogga här på Lilla Gumman. Och att våren är på väg!

Lilla Gumman tackar Jenny! :-)Om

Maria är beteendevetare, moderator, föreläsare och projektledare som driver företag och utvecklar kreativa koncept för mötesplatser. Läs mer på www.miku.se.


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27