Rensa din iPhone med några klick!

 Ju mer man använder sin smarta mobiltelefon om dagarna desto fortare tar batteriet slut och man måste leta efter eluttag. Om man har sladden med sig vill säga. Så alla sätt som får batteriet att räcka längre är välkomna. 

Ändring: Detta tips är enligt flera källor en missupfattning. Tack för uppmärksamma läsare som kommenterat här i bloggen och Rasmus på Twitter. Läs mer om missuppfattningen här. De apparna som visas i listen är de senast använda apparna. De kan vara aktiva en stund efter de stängts med de slutför någon aktivitet. Så nu vet vi det. 

Idag tipsar Lilla Gumman om ett enkelt sätt att få batteriet att räcka längre i din iPhone. Du rensar aktiva program med några klick.

Gör såhär:

Dubbelklicka på hemknappen, den runda knappen längst ner på din iPhone. Då visas en list med ikoner längst ner. Se bild 1.

Bild 1. 

Därefter klickar du på någon av de ikoner du ser på samma sätt som när du vill flytta dem eller ta bort dem. Resultatet är att det visas en röd rundel med ett streck i och att de börjar dallra. Se bild 2.

Bild 2. 

Nu börjar rensningen. Klicka på en röd rundel i taget tills alla är borta.

Sådär! Nu har du rensat bort alla program som varit aktiva i bakgrunden. Se bild 3.

Bild 3. 

Klicka ovanför visningslisten för att stänga fönstret. Rensningsproceduren kan du göra med jämna mellanrum. Så nu är iPhonen rensad och batteriet kan användas till det du vill göra!

Vad har du för tips för att få ditt mobilbatteri att räcka längre? Skriv gärna i kommentarerna! Om

Maria är beteendevetare, moderator, föreläsare och projektledare som driver företag och utvecklar kreativa koncept för mötesplatser. Läs mer på www.miku.se.


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27