Prata kommunikation på internet på knytkonferensen WebCoast

Ibland får man bara nog av det grå trista eller hur? För 3,5 år sedan hände det mig. Jag fick nog av ”nånannanismen”, det vill säga att jag ofta hörde människor som klagade över att det inte arrangerades någon större konferens med fokus på kommunikation på internet i Göteborg. De klagade men gjorde inget åt saken. Sagt och gjort, jag twittrade ut att jag föreslog ett webbevent i Q1 2011.

Minuterna efteråt forsade det in svar från intresserade personer som gärna ville delta i att göra den konferens som de också saknade. Att få ett sådant gensvar på sin idé kändes helt otroligt! Vi bestämde oss för att göra den allra bästa konferensen och göra allt på fritiden helt ideellt. Med hjälp av intensiva förhandlingar, biljettintäkter och sponsorer har vi klarat det varje år. Varje år har vi också sålt slut biljetterna. Tydliga bevis på att det går att starta något tillsammans från noll till hundra. Resultatet blev knytkonferensen WebCoast som vi nu snart kör igång för 4:e gången! gadgets webcoast sina farhat Kanske låter det här med att träffa andra med samma intresse, allt om webben, något för dig? Då är du varmt välkommen att nörda loss en hel helg med 250 andra!

Här kan du läsa och se filmer från tidigare år: WebCoast 2011, WebCoast 2012 och WebCoast 2013. Se gärna filmen om WebCoast i stop motion som jag och Chris Aliaga gjorde utan att någonsin ha gjort något liknande tidigare.

En kul grej är förresten att ordet knytkonferens som myntades på första WebCoast är invalt till ett nyord i Svenska akademiens nyordlista. Så om du vill lyssna på intressanta föreläsningar, diskutera kommunikation på internet eller utveckling av webben, så är du hjärtligt välkommen till knytkonferensen WebCoast den 14-16 mars i Göteborg! :-)

Foto: Sina Farhat/WebCoastOm

Maria är beteendevetare, moderator, föreläsare och projektledare som driver företag och utvecklar kreativa koncept för mötesplatser. Läs mer på www.miku.se.


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27