Om Lilla Gumman

Lilla Gumman startades i på Alla Hjärtansdag i februari 2008 av Karin Adelsköld och Johanna Ögren. De saknade en sajt som skrev roligt och enkelt om ny teknik och internet. Någon som kunde ta vara på folks prylpassion istället för att bara prata prestanda.  Lilla Gumman växte snabbt till att bli en mötesplats för alla som gillar teknik, it och prylar och den har idag nästan lika många manliga som kvinnliga läsare.

Karin, Åsa och Jenny är frilansande teknikskribenter i tidningarna Amelia och Veckorevyn, Prisjakt Pryl på Nyhetsmorgon i TV4, Facit.com, Godmorgon Sverige SVT och i Sveriges Radio.

Vi på Lilla Gumman håller också föreläsningar med fokus på teknik för kvinnor. Om du eller ditt företag vill att vi kommer och föreläser för er hur man ska kommunicera med kvinnor kring teknik och prylar eller helt enkelt inspirera er till att våga er på ny teknik, kontakta oss gärna!

Lillagumman.se är en oberoende sajt som ägs av Karin Adelsköld. De prylar vi får för test till redaktionen har vi för vana att returnera till avsändaren. Vi följer också Pressens Samarbetsnämnds spelregler för press, radio och tv.

Vi som skriver.

Jenny Öhrn Segolsson

Karin Adelsköld

sailorgirl

Åsa Wallenrud

Maria_Blohm2

 

Maria Blohm

mikumaria

Maria Gustafsson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maila oss: info@lillagumman eller
fornamn@lillagumman.se
Vi finns på twitter: twitter.com/lillagumman

Högupplösta pressbilder kommer, under tiden, maila till info@lillagumman.se så förser vi dig med rätt bilder.