Nokia 925 – Windowstelefon

Nokia-Lumia-925

Jag fick frågan om jag ville testa en Nokia 925. Jag sa ja för jag har aldrig testat en Windowsmobil och ville känna på hur en sådan är. 

Mobilen är snygg och bra rent hårdvarumässigt. Den har superbra kamera och verkar tålig, väger bra i handen och vinner poäng på stil.

Att testa en mobil innebär för mig att ta mitt enda SIM-kort och helt enkelt använda mobilen i mitt dagliga liv. Det brukar funka bra då jag testat alla Android då Google-kontot lever kvar och jag kan snabbt få ordning på mobilen med appar och inställningar. Men den här gången var det en helt annan värld. Tyvärr utvecklas inte appar till Windows som till Ios eller Android vilket gjorde att jag snabbt kände mig handikappad. Efter två dagar var jag tvungen att byta tillbaka till min egen mobil för jag kunde inte sköta mitt jobb.

Skärmavbild 2013-09-15 kl. 15.15.29

Det är tråkigt att det ska vara så för i övrigt kändes mobilen väldigt bra. Det är förstås en vanesak med nytt operativsystem men jag gav det aldrig riktigt chansen. Under dessa två dagar var det mest förvirrande och svårt att hitta.

Jag skulle gissa att det är mycket bra telefon för företagare som inte lever på sociala medier och bloggar. Människor som på språng måste jobba med dokument, kalkyler och mail.

Priset ligger på ca 3 700kr vilket är ett väldigt bra pris, du får två Nokia för samma pris som en Iphone 5S som inte alls bjuder på några överraskningar.

Jag var på TV4 och pratade lite om mobiler nyss, kolla in det här

V%C3%A4lj%20r%C3%A4tt%20telefonOm

Jobbar heltid på kontor, skriver på prisjakt.se och är prylexpert på TV4 Nyhetsmorgon. Har även racinglicens och drömmer om att få börja tävla på bana. @AsaWallenrud eller www.wallenrud.se


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27