Mät ditt blodsocker med telefonen.

När jag svängde ihop mitt eftermiddagskaffe igår på jobbet så stod en av mina kollegor bredvid mig och fipplade med en spännande pryl.
Jag trodde först att det var någon slags dongel men sen såg jag att det var något så smart som en blodsockermätare för iPhone. På så sätt kan hon enkelt och snabbt hålla koll på sitt blodsocker samtidigt som hon får sina värden inlagda och sparade i telefonen.
Hon berättade att det är bra mycket bättre än på den tiden man skulle föra in sina värden i en bok och spara för att kunna se över och utvärdera. Jag tänker att det måste vara en otroligt bra hjälpmedel för alla de människor som har diabetes.
Blodsockermätaren 2in1. Smart för iPhone är den första och enda blodsockermätaren i hela världen som används med en mobiltelefon! Är inte teknik fantastiskt? Jag vet att vi ibland slänger oss med termer som: ”Det var bättre förr”. Men i det här fallet blir jag bara alldeles varm av att se så smarta grejer på marknaden.
Vill du läsa mer om 2 in 1 Smart gör du det här.
Ladda ner appen gör du här.


Om

Bloggälskande copywriter med världens längsta lista i Google Reader och ett passionerat förhållande med TweetDeck.


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27