Lilla Gumman spelar-Wii Play Motion

Jag har tidigare propagerat för att vi vuxna ska spela tillsammans med våra barn. Och bland annat Wii är bra på att ge oss möjligheten att göra det.  Jag och barnen har spelat Wii Play Motion, tillsammans med den röda Motion Controllern. Till vanliga kontroller finns det MotionPlus som kan kopplas på i nunchuck uttaget för att göra din kontroll ännu känsligare för rörelser. Det finns en del spel som kräver MotionPlus och de som bara stöder det om du har det.

Om du gillade gamla hederliga Wii Sports, så är det här ungefär samma sak, fast med nya spel. De små Mii-figurerna är de man föreställer och spelen är enkla och roliga. Favoriterna härhemma är åka rullskridskor med paraply, kasta smörgås, postitionera Mii-figuerna genom hål i väggen och fånga glass i strut.

 

Pris: ca 599:- (Discshop)Om

Maria Blohm är en teknikintresserad brödnörd, som håller kurser runtom i landet i "Bageriteknik för hemmabagare" (www.bakahemma.com), är författare till boken "Nytt Bröd" (www.nyttbrod.se) och appen Cook&Bake Gluten Free.


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27