Kindproblem med mobilen

Jag har precis lånat Nokia X6:an för att recensera den här. Efter att ha haft den några dagar tycker jag den verkar rolig och bra förutom en konstig sak:  jag stänger av telefonen med kinden! När jag pratar blir kinden varm och då går den hela tiden emot touchskärmen och stänger av. Hela tiden. Har ni varit med om detta med era touchtelefoner? Har jag ovanligt floppliga kinder? Eller kan det vara en inställning jag missat? (Återkommer med recension men var bara tvungen att kolla med er).

3092096224_0098a103c6

Dåliga kinder för en touchtelefon?

Foto: Ladybugbkt Creative CommonsOm

Karin är journalist, programledare, föreläsare och standup-komiker. Utsedd till Sveriges mest kreativa på webben av tidningen Internetworld i mars 2012. Hennes hemsida hittar du här www.karinadelskold.se


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27