Här hittar du oss!

Alla vi som bloggat här på Lilla Gumman fortsätter jobba för att teknikrapporteringen ska bli mer lättillgänglig, enklare att förstå och inte minst roligare. Vi föreläser, utbildar och kan alltid tipsa dig om senaste tekniktrenden. Här hittar du oss och det vi gör.

Karin Adelsköld
Karin är ny medlem i rådet för Framtidens Språk som är ett initiativ för att få in programmering och kod som språk i skolan. Hon föreläser om humor på webben samt teknikutveckling & trender. Du hittar henne också i nya Entreprenörspodden och i en ny webbTVsatsning om svenska innovationer och teknikforskning. Här är hennes hemsida. Och här hittar du henne på Twitter.

Maria Blohm
Maria hittar ni även fortsättningsvis i bokhandelns kokboksavdelning, där det förutom höstens debutbok ”Nytt Bröd”, som publiceras internationellt i fyra länder under året som kommer, dyker upp flera böcker på samma tema under 2014 och 2015. Kärleken till tekniken består naturligtvis, och Maria älskar att prata med och till människor på kurser, föreläsningar och event. Här är hennes hemsida.

Maria Gustafsson
Maria driver vidare sitt företag MIKU och spelar in djupa samtal om kommunikation, utveckling och meningen med livet i podcasten Gott prat. Twittra gärna med henne här , läs hennes blogginlägg på Kntnt.com, diskutera olika aspekter av sociala medier varje månad i Social Media Club Göteborg, delta i knytkonferensen WebCoast, promenera medan ni pratar webb och utveckling på en GeekWalk.

Jenny Öhrn Segolsson
Jenny fortsätter sprida devisen ”Tryck på knappen!” i olika redaktionella sammanhang. Hennes passion för kommunikation och innovation i form av nya tjänster fortsätter att vara en stor del av hennes yrkesliv i rollen som digital strateg och copywriter. Hennes engagemang runt barn och ungdomars liv på nätet fortsätter. Utöver skribentjobb och föreläsningar i ämnet, arbetar hon just nu med att ta fram ett nytt format för att nå ut till så många föräldrar och familjer som möjligt. Ni når Jenny på jennyohrn@gmail.com eller på Twitter här.

Åsa Wallenrud
Åsa ser ni som vanligt på TV4 Nyhetsmorgon och vill ni läsa tester av prylar och bilar kan ni följa henne på wallenrud.se. Hon fortsätter även på Prisjakt Pryl där hon rapporterar om nyheter inom teknik och prylar. I mars blir det stor premiär för något helt nytt i samarbete med en av de stora kvällstidningarna. Håll utkik på wallenrud.se för mer information.Om

Karin är journalist, programledare, föreläsare och standup-komiker. Utsedd till Sveriges mest kreativa på webben av tidningen Internetworld i mars 2012. Hennes hemsida hittar du här www.karinadelskold.se


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27