Guds gåva till virrpannan

Det finns en mängd tjänster som erbjuder sms-påminnelse till olika priser. Men visste du att du kan få sms-kom-i-håg på en mängd ställen gratis?

Att få ett sms som påminner dig om att du ska gå till frissan, besöka tandläkaren eller att du snart måste frossa choklad för du har pms är det ultimata sättet att komma ihåg saker tycker jag.

Mobilen har man ju alltid i högsta hugg. Och sms läser man även i möten. Kan inte bli bättre liksom.

Kom ihåg:

Kompisars födelsedagar: på Hitta.se kan du lägga in påminnelse om födelse- eller namnsdagar

Roliga radioprogram: på Sveriges Radios hemsida kan du få påminnelse om vissa program

Din mens: Lägg upp en egen menskalender på Libresse. Få pms-sms eller sms när det är dags för mens.

Din kalender: Google Calendar skickar smspåminnelser på de aktiviteter du vill. På Extraminne kan du lägga upp händelser i en kalender och få max 3 gratis SMS-påminnelser/dag, det går köpa extra SMS också.

Paketleverans: Posten skickar sms istället för avi (med påminelser om att paketet ligger och väntar) om du går in och beställer tjänsten som är gratis.

Har ni fler tips på smarta sms-påminnelser?Om

Karin är journalist, programledare, föreläsare och standup-komiker. Utsedd till Sveriges mest kreativa på webben av tidningen Internetworld i mars 2012. Hennes hemsida hittar du här www.karinadelskold.se


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27