Dejta på nätet?

Jag läste en artikel som säger att personer som dejtar på internet är precis lika normala och socialt kompetenta som de som inte gör det. Annan forskning har också visat att internetdejtarna är mer äventyrliga än de som inte dejtar på nätet. Det handlar alltså inte om människor som inte kan få någon ”in real life” utan om vanliga singlar som mig och mina vänner.

Men jag erkänner att jag ändå har vissa fördomar, men fördomar är till för att utmanas.

Så jag har, i ett svagt ögonblick, lovat att testa alla de mer seriösa dejtingsajterna som finns på den svenska marknaden. Match.com, Shake my world, Spray Date? Jag har ingen koll på vad som finns, jag har ingen koll på hur man gör, men jag tänkte ändå prova, på ett lagom seriöst lilla gumman-vis.

Jag tänkte därför fråga er läsare efter de bästa tipsen ni har för internetdejtande? Vilka sajter är bäst och vad ska jag tänka på när jag sätter ingång?

Jag tänkte även be Jenny (som är copywriter) om tips för hur man skriver en bra och rolig presentation. Kanske kan även foto-Stina instruera om hur man blir bra på bild?

Och de 50% av våra läsare som är män vet ju precis var de ska leta i höst… ;)

Let’s have some fun!Om

Karin är journalist, programledare, föreläsare och standup-komiker. Utsedd till Sveriges mest kreativa på webben av tidningen Internetworld i mars 2012. Hennes hemsida hittar du här www.karinadelskold.se


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27