Analog eller digital almanacka?

Jag har varit lite anti digitala almanackor då jag tycker det är svårt att stå vid en bokningsdisk hos typ frisör, gym eller annat och snabbt lägga in en ny tid och skriva vad det gäller och plats osv. Jag har alltid haft en analog, snygg almanacka som jag skrivit ALLT i och sedan fört över det viktigaste till mobil eller liknande. Men det var först när jag hittade Googles kalender och skaffade en Androidmobil som jag på allvar kasserade min pappersalmanacka. Det går så himla smidigt och jag och min sambo delar våra almanackor så vi hela tiden har koll på viktiga tider och vad den andre ska göra. Observera – man väljer själv om man vill att det man skriver ska synas eller vara privat! Så sambon behöver inte se allt :-)

Johanna skrev 2008 om almanackor och gillade också Googles!

MEN. Om ni fortfarande gillar det där med att ha en pappersalmanacka så vill jag tipsa er om den bästa sidan att beställa en!

http://www.personligalmanacka.se/

Här kan du sätta ihop din alldeles egna almanacka. Du kan välja färger, vad som ska stå på framsidan och första sidan, justera innehållet och vad du vill ha på de sista sidorna och MYCKET mer. Jag har använt dem 2-3 gånger och jag är så nöjd. Nästan så jag blir lite ledsen att jag i år bestämt mig för att inte köpa någon! :-(    Här ser du den jag hade för 2010, men jag slutade använde den någonstans på våren när jag såg fördelarna med den digitala kalendern!Om

Jobbar heltid på kontor, skriver på prisjakt.se och är prylexpert på TV4 Nyhetsmorgon. Har även racinglicens och drömmer om att få börja tävla på bana. @AsaWallenrud eller www.wallenrud.se


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27