24 Hour Sörmland

Årets coolaste entreprenörsevent: 24 Hour Business Camp har ynglat av sig. Nu ska liknande evenemang göras i Nyköping, Katrinehom och Eskilstuna den 29-30/5 under namnet 24 Hour Sörmland. Grundidén är densamma: entreprenörer från hela regionen ska träffas och utveckla en ny webbtjänst på 24 timmar.

Tanken är att få fler att våga sig på egenföretagande på webben. Men också, och kanske viktigast av allt, att ge innovatörer och webbentusiaster tillfälle att träffas AFK.

Do it, säger jag! Det var bland det roligaste och mest inspirerande jag varit med om. Man behöver inte kunna koda eller programmera eller säga css i varannan mening. En helt vanlig blogg byggd i gratisverktyg kan också vara en stomme i en affärsidé.

Och vem vet, det kanske dyker upp en liten gumma till kaffet när man minst anar det.

Lilla Gumman skapar storverk Foto: Jocke Jardenberg

Här kan du läsa mer om när Johanna och jag var på 24 HBC

Lilla Gumman på läger

Vildhjärnor, barncitat och entreprenörer i morgonrock

Spana också in 24 Hour Business Camp The MovieOm

Karin är journalist, programledare, föreläsare och standup-komiker. Utsedd till Sveriges mest kreativa på webben av tidningen Internetworld i mars 2012. Hennes hemsida hittar du här www.karinadelskold.se


Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/91/127591/lillagumman.se/public_html/wp-content/themes/lillagummanx/single.php on line 27